06. prosinac 2018

HRVATSKI SAN Na daruvarskom gradskom proračunu cijela obitelj!

Gradom Daruvarom od 2017. godine vlada HDZ s gradonačelnikom Damirom Lneničekom na čelu, a u isto vrijeme Daruvarčani primjećuju kako tajnik daruvarskog HDZ-a Boris Peranović ima sve više članova svoje obitelji u gradskim službama.

Vrlo brzo nakon što je u lipnju prošle godine konstituirano gradsko vijeće, a Peranović postao njegov član i gradonačelnikov bliski suradnik, posao u daruvarskom Centru za odgoj i obrazovanje “Rudolf Steiner” pronašla je Peranovićeva sestra Ksenija Peranović, a otprilike godinu dana otkad je gradsku vlast u Daruvaru izborila “nova ekipa”, posao je u lokalnom komunalnom poduzeću Darkom, na pola radnog vremena, pronašla i njegova supruga Vesna Peranović, piše Jutarnji list.

Zanimljivo je kako je nakon izbora odvjetnički ured u Daruvaru otvorio Peranovićev šogor Damir Žulj, koji je ubrzo nakon toga angažiran na nekoliko poslova za grad, ali i komunalno poduzeće Darkom.

Sam Peranović je također našao novi posao. Prije izbora obnašao je dužnost tajnika u dječjem vrtiću “Vladimir Nazor” u Daruvaru, a početkom je listopada novi posao pronašao na mjestu višeg stručnog suradnika u Upravnom odjelu za opće, pravne, imovinsko-pravne poslove i društvene djelatnosti grada Daruvara, kamo će stići s diplomom pravnika.

Peranović ima također funkciju predsjednika Upravnog vijeća Razvojne agencije Daruvar te člana Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Ljudevite pl. Janković.

Inicijalni izvor podatakaJutarnji list
InstitucijaGrad Daruvar
Težinski indeksVelika muljaža koju birači ne vole („Lopovi jedni!“)
Linkovi

Jutarnji list
Komentar tjedna

Članovi moje obitelji jesu zaposleni, ali ja ni na koji način nisam utjecao na njihovo zapošljavanje u javnim ili gradskim institucijama. Takve tvrdnje dolaze kao posljedica pokušaja udara sportsko-kriminalnog miljea.

Boris Peranović / tajnik daruvarskog HDZ-a